© All rights reserved. Powered by VLThemes.

Diensten

Diensten

Startups


Loop je enige tijd met een (duurzaam) innovatief idee met een onderscheidende marktpositie? In de vorm van kennis, ervaring en netwerk kan ik, eventueel is samenwerking met andere investeerders, een toegevoegde waarde bieden om jouw startup op te zetten en/of door te laten groeien. Interesse? Neem contact op voor meer informatie.

Projectontwikkeling


Heeft u een interessante grondlocatie of pand dat mogelijk geschikt kan zijn voor (her)ontwikkeling of nieuwbouw? Of wilt u gezamenlijk inschrijven op een aanbesteding waarbij duurzaamheid en/of het energieconcept een (belangrijke) vereiste is? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

(Angel)investment


Ben je startup en op zoek naar financiering om te groeien en je bedrijf naar een volgende fase te brengen? Als business angel kan ik in de vorm van een (converteerbare) achtergestelde lening, een aandeleninvestering of een combinatie van beide hulp en ondersteuning bieden. 

Financiering


Ook voor (kortlopende) financiering of overbruggingsfinanciering van maximaal één jaar kunt u terecht bij 774. Afhankelijk van de gegeven zekerheden en het doel van de financiering kunnen de rentes variëren tussen de 5 en 10 procent. Neem voor meer informatie contact op.

Top